Buitenbeentjes verrijkingsgroep

In de verrijkingsgroep wordt uitdaging geboden aan (mogelijk) (hoog-)begaafde kinderen uit groep 4-8. Er wordt gewerkt aan zelfkennis, emotieregulatie, verschillende manieren van denken en executieve functies. Theorieën waar mee gewerkt wordt zijn de theorie van succesvolle intelligentie van Sternberg, de mindset-theorie van Carol Dweck, het zijnsluik van Tessa Kieboom en de leerkuil. 

In allerlei leuke challenges en samenwerkingsopdrachten leren kinderen wat leren is en hoe je om kunt gaan met fouten maken. Daarnaast besteed ik aandacht aan de ontwikkeling van de executieve functies en leren de kinderen hun emoties herkennen en hoe ze daar mee om kunnen gaan. 

Deze groep is nog niet gestart. Bij minstens 6 aanmeldingen kunnen we beginnen. De eerste groep krijgt €50 korting.

Data: we kunnen starten bij genoeg aanmeldingen (minstens 6), de lessen vinden plaats op donderdag.

Tijd: van 13.00-15.00

Locatie: Dorpshuis Badhoevedorp of kc de Leertuin in Amsterdam (Generaal Vetterstraat 27A)

Aantal leerlingen: er is ruimte voor maximaal 12 leerlingen

Kosten: €349 inclusief 10 lessen van 2 uur, materialen, om de week een verslag met foto's, een 10-minutengesprek en een rapport aan het einde. Nu €50 korting voor de eerste groep die kan starten.

Een intelligentie-onderzoek is niet nodig. Indien de school van het kind achter de aanmelding staat kan het kind worden aangemeld. Na aanmelding neem ik contact op voor nadere informatie en plaatsing.

Stuur een mail naar info@burobuitenbeentje.nl. Vermeld daarin de naam, groep en school van je kind.

IMG_1703.jpg
IMG_0750.jpg
IMG-2226.jpg
IMG_2259_edited.jpg